Een nieuw aangemaakte pagina is automatisch openbaar, zodat hij direct kan worden geïndexeerd door zoekmachines. Handig ook om te weten dat bedrijven met een zakelijke pagina op Facebook vaak beter worden gewaardeerd door Google.

Plaats interessante content

Vergeet niet dat mensen vaak voor hun lol op Facebook zitten; met het promoten van nieuwe producten of verkoopacties alleen zul je maar weinig gebruikers écht weten te enthousiasmeren.

Zorg in plaats daarvan ervoor dat je ook regelmatig interessante content plaatst die niet primair gericht is op het verkopen of promoten van jouw bedrijf.

Post wekelijks een aantal updates, zodat fans en andere bezoekers nooit een ‘dode’ pagina te zien krijgen. Maak er daarnaast een gewoonte van om op vaste tijden in te loggen; zo ben je er altijd relatief op tijd bij als gebruikers vragen stellen of een klacht hebben. 

Plaats een advertentie op Facebook

Wil jij een nieuw product of spectaculaire kortingsactie promoten? Met wereldwijd miljoenen gebruikers, is Facebook prima geschikt als online platform om gericht te kunnen adverteren.

Via Facebook is dit bovendien meestal niet al te duur en biedt uiteenlopende mogelijkheden om jouw doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Share This
Positive SSL