Sociale media

Offerte aanvragen

Sociale media

Morelikesonline biedt via de bekendste Social Media platform haar internetmarketingdiensten die uw merk, producten en diensten helpen hun volledige marketingbereik en potentieel te bereiken.

U klanten bevinden zich zonder twijfel op Facebook, het grootste social-media netwerk ter wereld. Morelikesonline helpt u om rechtstreeks met deze klanten in contact te komen. Als dat niet genoeg is, zorgt Morelikesonline ook voor de communicatie tussen u en uw klant. Morelikesonline kan , 24 uur per dag en 7 dagen per week, met uw klanten communiceren.
En voor een tarief waar voor u het niet hoeft te laten.

Instagram is een social media netwerk, waarop je direct kunt shoppen; je kan producten zoals je huis enauto, met afbeelding veel sneller verkopen. Hiernaast staat Instagram in direct contact met Facebook. Morelikesonline bedenkt content en plaatst, monitort en analyseert je activiteiten op Instagram voor een prijs die u niet kunt missen.

Twitter is de snelste nieuwsbron,.met slechts één tweet bereik je de hele wereld van social media.Morelikesonline maakt content, plaatst, monitort en analyseert uw activiteiten op Twitter. Content met nieuwswaarde over uw bedrijf wordt in samenspraak met uw bedrijf gemaakt.

LinkedIn is een social media netwerk die gebruikt kan worden voor het vinden van andere personen, een baan, of zakelijke kansen. Dit alles,via aanbevelingen vanuit jouw eigen netwerk. Werkgevers kunnen vacatures plaatsen en mogelijke kandidaten zoeken. Werkzoekenden kunnen het profiel van managers raadplegen en ontdekken welke van hun bestaande contacten haar of hem kan introduceren.

Door Pinterest zakelijk in te zetten, kun je veel verkeer naar je website generen en de koopintentie positief beïnvloeden. Zo gebruikt maar liefst 93% van de gebruikers het digitale platform bij het plannen van aankopen. Meer dan 80% van alle gebruikers geeft aan wel eens iets aangeschaft te hebben naar aanleiding van een pin. Vooral repins van andere gebruikers zijn waardevol, omdat meer mensen de pin (die nog steeds de originele link naar jouw website behoudt) te zien krijgen. 

 

 

Google+ die ook wel Google Plus genoemd wordt of kortweg G+. heeft meer dan 500 miljoen gebruikers enis het op één na grootste sociale medium. Google+ kun je scharen in het rijtje Facebook, LinkedIn en Twitter. Het geheim van dit netwerk is dat een profiel voordeel levert bij de zoekresultaten van Google. Personen of bedrijven met een hoge SocialRank zullen prominenter in de zoekresultaten naar voren komen. Het hebben van een Google+ pagina is onderdeel van zoekmachine-optimalisatie- en helpt mee in het verkrijgen van een betere ranking in de zoekmachine. Morelikesonline heeft de handjes om ieder product een plaats te geven in Google+.

YouTube behoort tot de top 3 van meest bezochte websites wereldwijd. Per dag worden er ongeveer 300.000 nieuwe video’s geplaatst. YouTube campagnes zijn geschikt voor naamsbekendheid, introductie van nieuwe producten en verschillende online marketing doelstellingen te maken. Door de juiste focus kun je jouw YouTube gericht inzetten om de gewenste doelgroep te bereiken. Morelikesonline heeft experts de veel ervaring hebben met adverteren op YouTube.

Reach Us

Morelikesonline.nl

Reigersbos 80
1102 RT, Amsterdam

+31140 006 754

contact@morelikesonline.nl

Leave A Message

9 + 11 =

Share This
Positive SSL